Låneformidling

Forbrukslån

Det er viktig å velge de lånene som er best for deg. Det er selvfølgelig veldig lett å si at du skal velge det beste lånet for deg, men samtidig er det slik det er. Utfordringen med alle lån er kun å finne det beste lånet og samtidig være kvalifisert for det beste lånet. Lån fungerer på forskjellige måter etter hva slags lån det er. Er du på jakt etter et lån med sikkerhet vet du nok helt sikkert hva som er bankens billigste rente da mange banker liker å fortelle sine potensielle kunder hva de kan tilby og hva som er deres rente.

Når du ser på forbrukslån er det ofte slik at banker som tilbyr lånene sier hva som er deres rente, mens formidlere av lån på veiene av mange titallsbanker kun sier hva som er lavest mulig rente å oppnå i markedet. På denne måten vet du ikke hva du kan få hos hver enkelt bank, men du vet kun hva som er den laveste renten. Det kan gjøre det litt lettere psykologisk å vende seg til tanken på at den renten du kan få er nok ofte høyere enn den renten som blir reklamert. Det er viktig at bankene og formidlerne ikke bare sier en lav rente, som egentlig ingen får. En slik oppførsel vil være ulovlig. 

Låneformidling

En låneformidler er en aktør i markedet som formidler lån på veiene av sine partnere. Disse partnere er ofte banker som setter bort jobben med å finne nye kunder for å spare penger, fokusere på kun utlån og for å gjøre papirarbeidet. De betaler da formidlerne for lån som bankene godkjenner. Da slipper de denne kostnaden internt. Den beste låneformidleren i bransjen er Sambla låneformidling. Sambla driver med låneformidling av forbrukslån som kan brukes til så veldig mye. Du kan bruke Sambla sitt lån til å refinansiere, rydde opp i privatøkonomien, kjøpe biler og båter, osv. Det er ingen stopp på hva du kan bruke pengene på når du har godtatt et lån fra en av Sambla sine partnere.

Velg ditt lån

Har du sendt inn en søknad til Sambla for lån vil du raskt merke at det er effektive prosesser på plass slik at du kan oppnå det du trenger å få til. Når du har sendt inn søknaden vil du merke at du må bruke BankID. Denne gjør at du får identifisert deg raskt. Det er ikke slik at bankene har noe hastverk, men det kan jo være slik at du har det litt travelt. Bankene har omfattende prosesser og sikkerhetsmekanismer på plass for å hindre at noen får penger som ikke burde ha dem. Du får derfor en portal hvor du kan gå inn og se på lånetilbudene fra bankene Sambla samarbeider med. Du leser i denne portalen alle tilbudene og velger det du liker best. Det kan være store variasjoner, så les godt igjennom tilbudene.

About the Author