:Hjem :Bruksområder :Forhandlere :Hyttebehandling :Produkter :Bilder :Kontakt :Fagmann      
 


Norsk Trepleie - Bruks Guide for behandling av nytt treverk

Blåved, svartsopp, vann og rennemerker

STEG 1
STEG 2
STEG 3
Blåmann

(produktet må spesialbestilles)
Trelut Naturell & Treblek
Tresåpe eller et av våre fargeprodukter

Steg 1:
1. Treverk bør være ubehandlet og så tørt som mulig før behandling med Norsk Trepleie® Blåmann.
2. Norsk Trepleie® Blåmann påføres flekkvis med lutkost. Tørk over med fille i underkant for å fjerne overskytende væske, og unngå drypping.
3. La Norsk Trepleie® Blåmann tørke 24 timer og vurder så ny runde.
De fleste flekker vil kreve to påføringer. Etterbehandl med vask eller Norsk Trepleie® Grunnbehandling. Endelig resultat er synlig når soppen er drept, dette kan ta flere dager.

Steg 2:
1. Når treverket er tørt behandles det med Norsk Trepleie® grunnbehandling bestående av Treblek blandet 50/50 med Trelut Naturell (ikke bland mer enn det som brukes i løpet av ca.5 timer). Blanding av Trelut Naturell og Treblek som ikke blir brukt opp skal ikke helles tilbake på lukket kanne. Norsk Trepleie® grunnbehandling påføres med sprøyte eller lutkost. På stående panel påføres Norsk Trepleie® grunnbehandling nedenfra og oppover. På liggende panel og på laft starter man på nederste bord/stokk, behandler til endes, og tar bord/stokk for bord/stokk oppover. Arbeid feltvis og tørk straks nøye over med fille eller mopp. Ved sprøyting er passelig feltstørrelse ca.5-10m2 før avtørking. Ved påføring med lutkost er passelig feltstørrelse ca.1-2m2 før avtørking. Avtørking gjøres for å fjerne overskytende væske, og unngå drypping.


Steg 3:
Velg en av disse etterbehandlingene under produkter: Tresåpe Naturell, Tresåpe Hvit, Royal Interiørolje, Syrebeis

NB! Se alle etiketter for sikkerhetsinformasjon.

Ring gjerne 38139494 for tips og råd!


   
Visual ART.no © 2008  :: Intranett